woensdag 25 oktober 2017

Heerlijk herfst! Met een nieuwe kleurplaat voor als het buiten (té hard) regent.

Heerlijk die herfst! Met de harde wind en de rondvliegende bladeren lijkt het binnen altijd net ietsje knusser! Ook kinderen vinden het meestal geweldig om in de plassen te stampen, kastanjes te verzamelen en daarna lekker verwend te worden met warme chocolademelk met slagroom en koekjes!

Ik zelf krijg altijd een heel aparte kriebel in mijn maag van de donkere herfstdagen, of zou dat komen doordat binnenkort Sinterklaas en daarna de kerst weer in aantocht zijn?

Slim Slabbetje heeft zich al voorbereid op het najaar door de voorraden weer wat te verhogen. En dan heb ik het niet over eikeltjes of beukennootjes, maar slabben uiteraard! En daarom zijn nu maar liefst 5 verschillende (populaire) slabbetjes weer verkrijgbaar die al een tijdje allemaal uitverkocht waren. Benieuwd welke? Klik dan op deze link.

En vergeet natuurlijk niet dat je een slab die je graag van de Sint wilt hebben met één druk op de
knop aan je verlanglijstje kunt toevoegen ;-)

En mocht het echt veel te hard regenen om naar buiten te gaan, dan is hier nog een schattige kleurplaat van twee egeltjes die samen met Slim Slabbetje gezellig marshmallows aan het roosteren zijn boven een vuurtje...

Twee egeltjes en Slim Slabbetje roosteren marshmallows boven een vuurtje in een herfstbos met halloween pompoenen..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten